Logo_Inclusia_transparante_achtergrond

Dialogen Gezonde Relatie van start in Schiedam

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

In Schiedam is de eerste van 3 groepen van start gegaan met dialogen over een gezonde relatie. In 3 bijeenkomsten gaan mensen met elkaar in gesprek over wat een relatie gezond maakt, hoe vind je de juiste partner, rolverdeling binnen het gezin, huiselijk geweld en huwelijksdwang en gevangenschap. Ook gaan ze met elkaar in gesprek over verschillende relatievormen, seksuele en gender diversiteit.

Met deze dialogen willen we mensen aan het denken zetten over wat een gezonde relatie is en hoe ze hun kinderen opvoeden richting hun relatie later. Ook dragen we hiermee bij aan meer acceptatie van seksuele en gender diversiteit en het terugdringen van huiselijk geweld.

In de eerste bijeenkomst zijn de deelnemers met elkaar in gesprek gegaan over de eigen relatie en hoe ze naar de toekomst van hun kinderen kijken met partnerkeuze, huwelijksdwang en gevangenschap en de vrijheid om te zijn wie je bent. In de komende weken zullen meer bijeenkomsten volgen.

Contact formulier