Logo_Inclusia_transparante_achtergrond

Training Sociale Media voor moeders

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

In Gouda is vanmorgen de training Sociale Media voor moeders van start gegaan bij de GGD. Tijdens deze training leren de moeders wat voor sociale media er bestaat en wat je waarvoor gebruikt. Ook leren ze hoe je veilig gebruik kan maken van allerlei apps en hoe je dit binnen de opvoeding beter een plek kan geven.

Deze training wordt op verzoek van de moeders zelf aangeboden. Ze zien dat hun kinderen veel online zijn maar ze begrijpen niet goed waar hun kinderen mee bezig zijn en maken zich veel zorgen over wat hun kinderen online tegen kunnen komen. Ze hebben allemaal verhalen gehoord van loverboys of jongeren die via online contacten de criminaliteit ingegaan zijn.

Met deze training krijgen ze meer informatie en kennis om met hun jongeren het gesprek aan te gaan over sociale media gebruik maar ook om hun jongere kinderen beter voor te kunnen bereiden op het veilig gebruiken van sociale media.

Wilt u meer informatie over deze training of heeft u interesse om de training ook in uw stad of instelling aan te bieden dan kunt u contact opnemen met: s.achour@stichtinginclusia.nl

Contact formulier