Logo_Inclusia_transparante_achtergrond

Vrouwendag in Schiedam

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Op vrijdag 6 maart is in Schiedam vrouwendag georganiseerd. Vanuit Inclusia waren we betrokken bij de organisatie en hebben we een workshop georganiseerd om vrouwen te empoweren en bewust te maken van hun innerlijke kracht. Met verschillende oefeningen hebben we de vrouwen naar zichzelf laten kijken. Waar zitten mijn knelpunten, waar zit mijn kracht. Hoe wil ik groeien en wat kan ik nog meer doen om te groeien.

Het was mooi om te zien dat de vrouwen naar zichzelf keken en dat ze ervaringen en kracht met elkaar deelden. De kracht die zit in vrouwen met alles wat ze meegemaakt hebben in hun leven inspireerde andere vrouwen. Vrouwen die nieuw in Nederland zijn hebben met name de andere vrouwen geïnspireerd door hun kracht en wil om te overleven.

We hebben in deze workshop Schiedamse vrouwen bij elkaar gebracht die elkaar niet kenden en die ervaringen en kracht met elkaar gedeeld hebben.

Er is veel behoefte aan Empowerment workshops in Schiedam. De vrouwen willen meer werken aan hun eigen kracht en hier vooral ook elkaar in versterken.

Contact formulier