Logo_Inclusia_transparante_achtergrond

Ouderengroep weer van start

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Afgelopen dinsdag zijn de ouderen voor het eerst weer fysiek bij elkaar gekomen in Schiedam. Het mooie weer maakte het mogelijk voor de vrijwilligers en de ouderen om in de buitenlucht op voldoende afstand van elkaar weer samen te komen. Veel van de ouderen waren in de afgelopen weken hun huis niet of nauwelijks uit gekomen. Deze eerste keer was voor dan ook een welkome bijeenkomst. Het elkaar weer zien, met elkaar kunnen praten en samen wat kunnen eten betekende veel voor de vrouwen.

De vrijwilligers hebben in overleg met de locatie ervoor gezorgd dat de richtlijnen van het RIVM goed gewaarborgd konden worden waardoor de vrouwen nu weer wekelijks bij elkaar kunnen komen. In de komende weken zullen we alle activiteiten van de groep weer op gaan starten.

Contact formulier