Logo_Inclusia_transparante_achtergrond

Week van het geluk van start

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Op 1 oktober is de week van het Geluk van start gegaan. Een week die er dit jaar anders uitziet dan we gewend zijn maar dat laat de verschillende organisaties in Schiedam niet afremmen.

Als Inclusia zijn we betrokken bij de werkgroep Een tegen Eenzaamheid in Schiedam. Vanuit deze werkgroep worden ook tijdens de week van het Geluk verschillende activiteiten ingezet. Namens deze werkgroep was Souad vanmorgen te gast bij SchieTV om te bespreken wat de invloed van deze periode is op de activiteiten.

De verschillende actieve organisaties hadden in de afgelopen weken een mooi programma neergezet maar met het stijgende aantal besmettingen is toch besloten om geen bijeenkomsten en samenkomsten te organiseren. Toch betekend dit niet dat er geen activiteiten plaats zullen vinden.

Op de website: https://schiedammersmakengeluk.nl/week-van-het-geluk-2020/ is informatie terug te vinden over de verschillende activiteiten die toch ingezet gaan worden en Schiedammers gaan de organisaties op verschillende plekken in de stad tegen komen.

Vrijwilligers van Inclusia zullen in Groenoord aansluiten bij teams die in de wijk langs de deur zullen gaan om wat geluk aan huis te brengen en als het weer het toe zal staan zullen we raambezoeken gaan brengen aan mensen in verschillende wijken.

Contact formulier