Logo_Inclusia_transparante_achtergrond

Voedselhulp in de tweede golf

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Vanuit Inclusia zijn we in November en December weer de samenwerking met Het Rode Kruis aangegaan. Vanuit hun voedselprogramma’s proberen ze de meest kwetsbare Nederlanders te bereiken om ze naast voedselpakketten ook vooral voedsel kaarten te geven. Met deze kaart kunnen mensen zelf de boodschappen gaan halen die ze nodig hebben.

Inclusia heeft een groot netwerk aan sleutelpersonen in verschillende steden en daarmee brengen we personen en gezinnen in kaart die het zwaar hebben maar niet aangesloten zijn bij bestaande hulpmogelijkheden als de voedselbank. We brengen pakketten en voedselkaarten voor deze mensen en kijken hoe we ze verder kunnen ondersteunen of doorverwijzen.

Het zijn zware maanden voor veel mensen en met elkaar kunnen we ondersteuning verlenen aan de mensen die het hard nodig hebben. We zullen deze hulp dan ook de komende weken voort blijven zetten.

Contact formulier