Logo_Inclusia_transparante_achtergrond

Training zelfportret van start

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Afgelopen weekend is de training Zelfportret van start gegaan in Schiedam. Een groep van 12 vrouwen van Syrische afkomst komt in twee kleinere groepen samen om te kijken naar wat ze meegemaakt hebben tijdens hun vlucht en hoe ze dat een plek gaan geven in hun huidige leven.

We weten dat mensen vreselijke dingen meegemaakt hebben tijdens de vlucht en dat het een grote stap is om van het een op het andere moment over te stappen in een nieuw leven. Tijdens deze training helpen we mensen daarbij. Een psychiater met vluchtelingenachtergrond kijkt met hun naar hoe trauma’s het leven beïnvloeden en naar wat ze zelf kunnen doen om hier sturing aan te geven. De deelnemers delen wat ze willen en steunen elkaar in het zetten van stappen richting verwerking en een leven hier.

De deelnemers zullen elkaar de komende weken op een veilige wijze zien om te werken aan hun knelpunten.

Voor meer informatie over deze training kunt u terecht bij s.achour@inclusia.nl

Contact formulier