Logo_Inclusia_transparante_achtergrond

Covid informatie in de eigen taal

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

We zien dat er in de laatste maanden veel verandert in de maatregelen rondom de Corona Pandemie. Er is een booster prik bij gekomen, de QR code, mondkapjes, quarantaine regels en nog veel meer. Het is voor veel mensen lastig om de stroom van informatie bij te houden en ook goed zicht te krijgen op wat waar is en waar je betrouwbare informatie vindt.

In samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zetten wij ons met een team van voorlichters in de eigen taal in om ervoor te zorgen dat er betrouwbare informatie in de eigen taal terecht komt bij mensen met een migratie achtergrond. We geven informatie over de maatregelen, QR code, Boostervaccinatie en waar mensen terecht kunnen voor meer informatie. Deze bijeenkomsten organiseren we door het hele land en het is mogelijk om aan te sluiten bij een van deze bijeenkomsten indien u daar interesse in heeft.

In onderstaande schema staan de bijeenkomsten voor de komende tijd. Als u bij een bijeenkomst aan wilt sluiten dan kunt u mailen nar l.schouwenburg@inclusia.nl dan geven we u meer informatie over hoe aan te sluiten.

Contact formulier