Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrouwengroep Trefpunt

oktober 4 @ 10:00 am - 12:00 pm

Ben je op zoek naar een leuke plek om andere vrouwen te ontmoeten, nieuwe vrienden te maken en mee te doen aan leuke activiteiten? Kom dan naar de damesgroep in de Kansenfabriek!

De Kansenfabriek is een veilige plek voor veel nieuwe bewoners van Schiedam, dichtbij de Wereldschool en het Steunpunt van Thuis in MVS. Hier kun je andere vrouwen ontmoeten, samen sporten en gezellig met elkaar praten. Onze groep is voor vrouwen, zowel nieuwkomers als vrouwen die al langer in Schiedam wonen. We organiseren ook voorlichtingen en activiteiten om je te helpen Schiedam beter te leren kennen.

Wat kun je verwachten?

  • Ontmoeting en gezelligheid: Maak nieuwe vrienden en leer elkaar kennen.
  • Sporten: Doe mee met onze sportactiviteiten en blijf fit.
  • Samen eten: Geniet van lekkere hapjes die door de deelnemers worden meegenomen.
  • Voorlichting en gesprekken: Krijg nuttige informatie en praat met andere vrouwen.

In onze groep kun je nieuwe stappen zetten en een sociaal netwerk opbouwen. Of je nu nieuw bent in Schiedam of hier al langer woont, iedereen is welkom!

Heb jij onderwerpen waar jij graag over wil praten of informatie over wil? Zoals een EHBO les, of meer informatie over de gezondheid, geld, opvoeden, digitaliseren, participatie in de arbeidsmarkt, onderwijs? Laat het ons weten en we vragen een professional erbij!

Gegevens

Datum:
oktober 4
Tijd:
10:00 am - 12:00 pm

Organisator

Inclusia
Telefoon
06-43970039

Locatie

Kansenfabriek
Kansenfabriek, Meesterstraat 40 a
Schiedam, Netherlands
+ Google Maps